| 2016. július. 3. | 1 perc olvasás

Megdőlt a látogatórekord a VOLT Fesztiválon (képgalériával)

Idén is megdőlt a látogatórekord a 24. Telekom VOLT Fesztiválon, június 28. és július 2. között 148 ezren buliztak a Lővér Kempingben.

A leglátogatottabb pénteki volt a leglátogatottabb nap, akkor 35 ezren vettek részt - mások mellett - az Iron Maiden koncertjén.

A rendezvényre elsősorban hazai vendégek látogattak el, ám 15 ezer külföldi látogató is volt.

Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik főszervezője kifejtette, először fordult elő a rendezvény történetében, hogy a bérletek és a pénteki napijegyek már elővételben elfogytak.

Fülöp Zoltán, a fesztivál másik főszervezője szerint már készül a jövő évi folytatás: a jubileumi, 25. VOLT Fesztivált július 5. és 8. között rendezik majd meg.

Az idei VOLT Fesztiválon húsz világsztár, köztük a The Prodigy, az Axwell-Ingrosso páros, Wiz Khalifa, Slayer és Paul Kalkbrenner mellett kétszáznál is több hazai előadó lépett fel, többek közt Ákos, a Halott Pénz, a Belga, a Wellhello, a Margaret Island és a Cloud 9+. A rendezvény történetében először adták át  a Petőfi zenei díjakat nagyszabású gála keretében a 0. napon. A két és fél órás műsort a helyszínen 22 ezren követték figyelemmel.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek