Meghosszabbították a fotópályázatot!

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítják a fertődi Esterházy-kastély, illetve a nagycenki Széchényi-örökség Fotópályázatát. A szervezők december 14-ig várják a Esterházy-kastély, valamint a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein készült fotókat.

A pályázatra két kategóriában lehet nevezni alkotást: épített örökség és természeti környezet. A pályázatra összesen nyolc fotót lehet beküldeni, kategóriánként maximum négyet. A felvételek hagyományos vagy digitális technikával egyaránt készülhetnek, azonban a végső képet csak digitális fájlban, JPG formátumban fogadják el a rendezők - sRGB színmódban, 300 dpi felbontásban, 8-10-es tömörítéssel. A képek hosszabbik oldala maximum 5000 pixel legyen, de nem lehet kevesebb 3600 pixelnél. Ugyanazon képet nem lehet több kategóriában nevezni. A kép fájlmérete ne haladja meg az 2 MB-ot.

A pályázat nyílt, azon foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet. A fájlokat az alábbiak szerint kell elnevezni: Alkotó neve, a kép címe, a kategória és a kép sorszáma (Páédául.:Regős_Bendegúz_Barokk_romantika_B1).

A digitális képeket a fotópályázatra létrehozott e-mail címekre kell elküldeni. A fertődi Esterházy-kastély területén készített fotókat a [email protected] címre, a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein készítetteket a [email protected] címre kérik beküldeni.

A fotópályázat részletes leírása és szabályzata a fertődi Esterházy-kastély (http://www.eszterhaza.hu/), illetve a nagycenki Széchényi-örökség hivatalos honlapján (http://www.szechenyiorokseg.hu/) olvasható.

A díjazott képeket a Soproni Fotóklub által felkért szakmai zsűri választja ki. A helyszínenkénti legjobb 20 fotóból - kategóriánként 10-10 darab - az eredményhirdetést követően kiállítás is nyílik az Eszterháza Központ szervezésében a fertődi és a nagycenki helyszíneken.

Nyitóképünk illusztráció

Legnépszerűbb cikkek