Elkezdődött a vakáció!

Mai nappal hivatalosan is berobbant a nyári szünet. A legtöbb iskolákban az utolsó napok már játékkal, kirándulásokkal teltek, hisz egész évben keményen dolgoztak a gyerekek és a tanárok is.

A nyári szünet leginkább a pihenésről szól, de a szakemberek szerint nem árt, ha a gyerekek egy kis olvasással frissen tartják elméjüket, természetesen a hozzájuk közel álló témákkal könnyebb rávenni őket a könyvolvasására.

fotó: Máthé Alexandra

Ebben a tanévben is számtalan szabadidős programot szerveztünk, így egy rendkívül tartalmas és sikeres évet zártunk. A diákoknak azt kívánom, hogy pihenjenek sokat, töltsenek sok időt természetben és a családjukkal– mondta Wischyné Veszprémi Eszter, a Deák Téri Általános Iskola igazgatóhelyettese.

A gyerekek már nagyon várták, hogy elkezdődjön a szünet. A Deák Téri Általános iskola tanulóit kérdeztük mivel fogják tölteni a nyarat.

fotó: Máthé Alexandra

A nyáron táborokba megyek de a családommal Horvátországban is fogok nyaralni. A szünidőben a testvéreimmel is sok időt fogok tölteni – mesélte Boronyai Nóra

fotó: Máthé Alexandra

Törökországba megyünk nyaralni, majd elutazunk a nagymamámhoz Enyedre. A szünetben sokat fogok olvasni és strandolni – mondta el Benedek Helga.

fotó: Máthé Alexandra

Sánczi Olivér arról beszélt, hogy a szünidőben sokat szeretne strandolni, olvasni és kirándulni.

Két és fél hónapot nem egyszerű megoldani a szülőknek, ilyenkor besegítenek a nagymamák, rokonok, de jól jönnek a különböző táborok is. Júniusban az iskola még szülői igény esetén biztosít felügyeletet, illetve aki nem tudja megoldani a gyerekek elhelyezését az önkormányzat támogatásával elérhető az összevont nyári napközi a Lackner Kristóf Iskolában, mely ingyenes.

fotó: Máthé Alexandra


 

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek