| 2018. február. 16. | 1 perc olvasás

Megkezdte a Castrum a 2018-as versenyszezont

A kapuvári karate egyesület fiatal harcosai sikeresen túl vannak 2018 első utánpótlás versenyükön. Az V. Renmei Kupán 20 egyesület 240 indulója vett részt. A kapuváriak 3 arany-, 4 ezüst- és 5 bronzérmet harcoltak ki a tatai Kyokushin Karate versenyen.

A Castrumban folyamatosan készülnek a fiatalok, és a tavalyi esztendőt sikeresen zárva (Az országos ranglistán 53 versenyző klub közül az előkelő negyedik helyen rangsorolt a klub.), 2018-ban is hasonló babérokat igyekszik elérni. 

A fiatal versenyzőgárda nem rettent meg a tapasztaltabb ellenfelektől sem. A fél-, egy esztendeje tanuló kapuvári karatékák ügyesen gyűjtötték a pontokat, wazarikat még a sárga-, zöld öves tapasztaltabb, több versenyrutinnal rendelkező ellenfeleikkel szemben.

Aranyérmesek:
Serfőző Zalán, Németh Virág és Csonka Lili
Ezüstérmesek:
Szücs Hanna, Serfőző Hanga, Nyikos Eszter, Remete László
Bronzérmesek:
Németh János, Szalai Kitti, Kleizer Kata, Fandák Ajándék és Kovács Kitti

- Remek lehetőség volt ez a februári tatai verseny arra, hogy a legnagyobb utánpótlás verseny, a Diákolimpia előtt képet kapjak a Castrumos fiatalok felkészültségéről. Nagyon örültem, hogy az újonnan tanult technikák, taktikák, már alkalmazásra kerültek. A márciusi Diákolimpia elődöntőn Várpalotán a célunk az lesz, hogy minél többen bejussanak majd a veszprémi döntőbe!” – nyilatkozta Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője.

 

Címkék: castrum

Legnépszerűbb cikkek