Megnyílt a 8. innoLignum Szakvásár és Rendezvénysorozat Sopronban

  2016. szeptember 9. - www.sopronmedia.hu

Ünnepélyes megnyitóval és remek rendezvényekkel vette kezdetét pénteken Sopron Erdészeti és Faipari Szakvására és Rendezvénysorozata.

Nyolcvankét kiállító, közel 8500 négyzetméteren kínálja és mutatja be az erdészet és a faipar újdonságait a 8. innoLignum Erdészeti és Faipari Szakvásáron az érdeklődőknek a Novomatic Arénában és a mellette elhelyezkedő területen. A Sopron Holding szervezésében megrendezésre kerülő rendezvény ebben az esztendőben rekordnagyságú területen várja az érdeklődőket, érdekességekkel, látványos bemutatókkal és érdekes kísérőprogramokkal.

A labdarúgópályánál drótkötélpálya várja a bátrabbakat, de lesz méhészeti bemutató, mézkostólás, vagy egy különleges látványnak ígérkező láncfűrészes faszobrászkodó program is.  Az apróságok kézművesfoglalkozáson is részt vehetnek, de lehetőség van a hatalmas munkagépekbe is beülniük, így bizonyára ez is emlékezetes élmény maradhat számukra.

A kiállításra a belépés ingyenes, de persze nem csak ezért érdemes kilátogatni, hiszen rengeteg látnivalót és tartalmas kikapcsolódást nyújt a helyszín, valamint kedvezményes vásárlásra is van lehetőség. 

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Az ünnepélyes megnyitón Ugron Ákos Gábor, a Földművelésügyi Minisztérium, állami földekért felelős helyettes-államtitkára, Dr. Simon István, SMJV. alpolgármestere, Prof. Dr. Faragó Sándor, a Nyugat-magyarországi Egyetem rektora és Nagy Zsolt, a Sopron Holding Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket és hangsúlyozták, hogy alkalmak és egyben az évek száma is arra ösztönzi a szervezőket, hogy a vásár itt a leghűségesebb városban,  minél nagyobb szakmaiságot, érdeklődést, látogatottságot és nem utolsó sorban elégettséget jelentsen mind a kiállítók, mind a látogatók számára. A kiállítói díjak is átadásra kerültek a hivatalos megnyitón, ami rangos elismerést jelent a szakmában. 

A megnyitón kiosztásra került az innoLignum Vásárdíj is, amin az Ohra Regalanlagen GmbH. és a Hyab Daruszerviz és a Tempel Kft. osztozhatott. Sopron Megyei Jogú Város különdíját a Mátyás Fakereskedő Kft. kapta, míg az SMJV Kereskedelmi és Iparkamara különdíját a Stoki Bútormanufaktúra Kft. vehette át. 

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Kérem, várjon... Kérem, várjon...