| 2017. május. 12. | 1 perc olvasás

Megnyílt a II. Bonsai és Suiseki kiállítás Sopronban

A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ két helyszínén, az emeleti kiállítóterében valamint a Munkácsy-teremében nyílt meg a II. Bonsai és Suiseki kiállítás, amely díjmentesen látogatható.

A megnyítón Dr. Farkas Ciprián köszöntötte a megjelenteket, aki az önkormányzat nevében örömét fejezte ki, hogy egy ilyen színvonalas és szinte egyedülálló kiállításnak ad otthont Sopron, amely reményeik szerint a további években is visszatérő esemény lesz a leghűségesebb városban, ezzel is színesítve és gazdagítva a város sokrétű programválasztékát. 

Kosztka László, a Soproni Bonsai Egyesület elnöke köszönetét fejezte ki, hogy a kiállítás az idei esztendőben már egy ilyen hatalmas kiállítótérben köszöntheti az érdeklődőket, ahol valóban egyedi és díjnyertes Bonsai fákkal és suiseki alkotásokkal találkozhatnak az érdeklődők, valamint köszönetét fejezte ki mindazoknak akik részt vettek ennek a megvalósításában. 

A kiállításon közel 150 bonsai és 40 suiseki alkotást láthatnak az érdeklődők, de színesíti a rendezvényt a távol-keleti harcművészeti bemutatók is, ahol a látogatók megismerhetik, hogy milyen módon kapcsolódik szervesen egymáshoz a kultúra, a harcos élete és a művészet filozófiája. 

A kiállítás díjmentesen látogatható 2017. május 12., péntek 11:00 órától - 2017. május 14. 12:00 óráig. 


fotó: Leczovics Zsolt

A harcművészeti bemutatók kezdési időpontjai IDE KATTINTVA tekinthetőek meg!

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek