| 2018. március. 21. | 1 perc olvasás

Megnyílt az Osztrák-Magyar Üzleti Kapcsolatépítő Vásár

Magyarország egész területéről és Burgenland több városából több mint nyolcvan kisvállalkozó érkezett szerdán a Liszt Ferenc Kulturális Központba, az Osztrák-Magyar Üzleti Kapcsolatépítő Vásárra. A két napos rendezvényt a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara szervezte.

A gazdaságfejlesztés az önkormányzat kiemelt célja. Ebben nagy szerepet játszik két napos Osztrák-Magyar Üzleti Kapcsolatépítő Vásár – szögezte le megnyitóbeszédében Barcza Attila, a város fejlesztési tanácsnoka. A rendezvényre összesen 81 kiállító érkezett. 


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Egyedi bőr karkötők, szebbnél-szebb csipkék, dekoratív cukrászati különlegességek, valamint húsvéti kézműves dekorációk is megjelentek standokon. Olyan kiállítók is érkeztek, akik akik abban segítettek, hogy a magyar vállalkozók könnyebben fel tudjanak zárkózni az osztrák piacon. A résztvevők negyedét a szomszédos ország képviselői tették ki. A szervezők rámutattak, ez több, mint tavaly, tehát egy növekvő tendenciát mutat. Kiállítóknak és látogatóknak a belépés egyaránt díjtalan.


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek