| 2018. június. 26. | 1 perc olvasás

Megnyitotta kapuit a Volt Fesztivál!

Tíz óra után néhány perccel birtokba vették a fesztiválozók a Volt helyszínét. A hivatalos kapunyitást hangos öröm követte. A kapuknál nincs torlódás, folyamatosan engedik be a fiatalokat. A hangulatot még a gyülekező felhők sem tudják elrontani: épülnek a sátrak és szép lassan minden megtelik élettel a kempingben. Van is ok a lelkesedésre: kedden este ad koncertet a Depeche Mode. A zenekar első magyarországi fesztiválfellépését tartja a Volton.

A fesztivál területén idén előre telepített sátrak, prémium lakókocsik és például Podpad is várja a kempingezőket, ami a hagyományos sátor egy kiváló alternatívája, zárható ajtaja van és faágyakkal felszerelt.


fotó: Griechisch Tamás

600 db WC, 150 tusoló, 400 fős biztonsági szolgálat, 200 fős egészségügyi bázis és egy minikórház is felépül a VOLTon. Kedden folyamatos a beengedés a fesztivál területére, de a nagyszínpad előtti területet csak délután nyitják meg. A VOLT mobilalkalmazás is nagy segítség lehet, amiben nemcsak a programok követhetők nyomon, de rajta keresztül a karszalagokat is feltölthetjük - hisz újdonság, hogy idén  már karszalaggal is lehet fizetni.

Sopronmédia

Rövid videós összefoglaló a kapunyitásról és a beköltözésről! :) #voltfesztivál

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek