| 2023. január. 2. | 1 perc olvasás

Megszületett Sopron első újévi babája

Január elsején, vasárnap 19 óra 17 perckor született meg az idei év első babája Sopronban. Heiszig Kamilla a kiírt időpontnál több mint egy héttel később jött a világra. A kislány a család első gyermekeként, 3820 grammal és 54 cm-es hosszúsággal, egészségesen született a Soproni Gyógyközpontban.

„Egyáltalán nem számítottunk rá, hogy a kislányunk lesz az év első soproni újszülöttje, hiszen az érkezését éppen karácsony napjára vártuk. Ám Kamilla úgy döntött, hogy a születését már az új évre időzíti.  A biztonság kedvéért a szülést megelőző napot is a kórházban töltöttük. A vajúdás hosszúra nyúlt, így a baba végül császármetszéssel jött a világra. Szerencsére minden rendben zajlott, mindketten jól vagyunk és határtalan a boldogságunk” – avatott be a részletekbe Heiszig-Egyed Viktória, a kislány édesanyja. Hozzátette: a baba neve a férjének tetszett meg először, végül mindketten beleszerettek, és Kamillát látva úgy érzik, tökéletesen választottak.   

A gyönyörű újszülött éretten és egészségesen érkezett a világra, és a kórházi napokat követően a Heiszig család hamarosan együtt lehet fertőszentmiklósi otthonában.

A Soproni Gyógyközpont Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán Kamilla születését követően további öt kisbaba, három kislány és két kisfiú jött a világra január első napjaiban.

Címkék: baba

Legnépszerűbb cikkek