Megtelt a Révai utca a Jereván lakótelepen Wolf Kati soproni adventi koncertjén

  2021. december 11. - www.sopronmedia.hu

A ropogó hó, a templom méltó környezete hangulatos helyszínéül szolgált az immár több éve jótékonysági céllal meghirdetett, adventi hangversenyhez a Jereván lakótelepen.

Évek során eddig szimfonikus zenekar, vonósnégyes, énekkar is fellépett ezeken az eseményeken, volt fúvószene és orgonamuzsika is. Ezúttal szabadtéren egy népszerű énekes közkedvelt és közismert számokkal teremtett ünnepi hangulatot  – mondta el Tóth Éva, a program szervezője, a Jereván Településrészi Önkormányzat vezetője. Wolf Kati különleges hangjával, rendkívül szuggesztív előadásmódjával, természetes kedvességével ezúttal is meghódította a közönségét. A temperamentumos, sokarcú és virtuóz előadó saját dalait és világslágereket adott elő zenekarával, sajátságos előadásmódban.

fotó: Máthé Alexandra

Tóth Éva az eseményen elmondta: a jótékonysági koncerten összegyűlt adományt a mai napon a Jereván lakótelep Szent Imre templomának adják át. Bejelentette: a részönkormányzat a lakótelep szolgáltatóházának átriumában egy betlehemet helyezett el. - Ezzel szeretnénk az ünnepvárás hangulatát emelkedetté, meghitté, békességessé tenni a közösség számára; zarándokoljanak el minél többen a lakótelep közös betlehemjéhez, legyen szép ünnepünk  – tette hozzá a képviselő. 

fotó: Máthé Alexandra

Kérem, várjon... Kérem, várjon...