| 2020. szeptember. 3. | 1 perc olvasás

Megújult a Hársfa Sori Tagóvoda vizesblokkja!

Közel 20 millió forintos támogatásból megújult a Hársfa sori Tagóvoda vizesblokkja. Az új mosdók mellett felújították az ajtókat, elkészült mozgáskorlátozott WC és feljáró is.

A gyermekmosdók is megújultak a Hársfa sori Tagóvodában. A fejlesztéseket nagy örömmel fogadták a kicsik az óvónőkkel és a szülőkkel együtt - árulta el a Bánfalvi Óvoda vezetője, Dr. Horváth Ivánné.  
„A felújítás az óvoda gyermekmosdóját érintette, és ennek kapcsán egy akadálymentesített mosdó és WC is kialakításra került. A gyermekek, a szülők, de mi, óvónők is vártuk már megszépült környezetet, hiszen elavultak voltak már a régi vezetékek, és a vizes blokk is – tette hozzá Dr. Horváth Ivánné.

Az óvodabejáráson részt vett Mágel Ágost önkormányzati képviselő, és Csiszár Szabolcs alpolgármester.
Városunkban az elmúlt időszakban több intézményben is részleges, vagy teljes felújításokra került sor, hangsúlyozta köszöntőjében Csiszár Szabolcs.
A városvezető hozzátette, egy régen várt fejlesztés valósult most meg.
„Közel 20 millió forintos támogatásból újult meg a Hársfa Sori Tagóvoda vizesblokkja. Összesen hat óvodában hajtottunk végre kisebb- nagyobb fejlesztéseket, ezek a jövőt, azaz a gyermekeik érdekeit képviselik.
Nagy köszönet illeti az óvodapedagógusokat, valamint a szülőket is, hogy ebben a vírushelyzetben is ilyen kitartóak, és elkötelezettek a kicsik mellett.”

Az óvodai felújítási programban a Hermann Alice Óvodában, a Jereváni Kék Tagóvodában, illetve a Bánfalvi Óvodában egy-egy épületrész teljes energetikai felújítása, homlokzati és hőszigetelése, nyílászárócseréje és fűtéskorszerűsítése valósult meg. Három további óvodában (a Bánfalvi Óvoda Hársfa Sori, Jegenye Sori és Kőszegi Úti Tagóvodáiban) kisebb fejlesztéseket hajtottak végre, kültéri ivókutakat, zuhanyzókat szereltek fel, vizesblokkok újultak meg. A fejlesztések összértéke meghaladta a 300 millió forintot.

Legnépszerűbb cikkek