| 2021. március. 22. | 1 perc olvasás

Megújult a husegnapja.hu a centenárium alkalmából

A népszavazás 100. évfordulójának alkalmából megújult a husegnapja.hu oldal, amelynek köszönhetően a centenáriummal kapcsolatos legfrissebb hírek és események is elérhetővé válnak. A megújult weboldal mellett a közösségi médiában is aktív jelenlétre számíthatnak az érdeklődők.

A husegnapja.hu oldal még 2011-ben, a népszavazás 90. évfordulóján indult el; a centenárium alkalmából azonban teljesen megújult, illetve új funkciókkal is gazdagodott – mondta el sajtótájékoztatóján dr. Farkas Ciprián polgármester.

A tematikus oldal célja, hogy a népszavazás 100. évfordulójával kapcsolatos hírek, események egy helyen váljanak elérhetővé. Az oldal kialakításának egyik legfőbb szempontja volt, hogy az könnyen kezelhető és átlátható legyen. A tartalmakat a mai kor elvárásainak megfelelően mobiltelefonokhoz is optimalizálták a fejlesztők.


fotó: Griechisch Tamás

A weboldal menüpontjai folyamatos frissítéssel bővülnek egész évben. A történelmi események összefoglalásán túl korabeli videók, fényképek, röplapok és plakátok, illetve egyéb érdekességek és újdonságok is elérhetőek lesznek. 


fotó: Griechisch Tamás

A megújult weboldal mellett új közösségi médiafelületek is elindultak. A facebookon a Hűség 100 Sopron, az Instagramon pedig a huseg100sopron néven érhetőek el a centenárium hivatalos médiafelületei.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek