| 2021. december. 1. | 2 perc olvasás

Megújult a Soproni Járási Hivatal épülete

Megújultak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal belső terei.

A felújítás során az épület egyes földszinti irodáinak és második emeletének belső átalakítása, belső korszerűsítése valósult meg. A felújítási munkákat két fő ütemben, szakaszolással végezték el. A kétszintes irodaépületben a munkálatok során egyebek mellett átalakították a belső tereket, burkolatokat cseréltek, korszerűsítették a vizesblokkokat. A munkálatok alatt az épületben a hivatali munkavégzés folyamatos volt.


fotó: Griechisch Tamás

Az átadó ünnepségen részt vett dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, Barcza Attila országgyűlési képviselő, dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterek, Széles Sándor kormánymegbízott, valamint dr. Németh Ádám a Soproni Járási Hivatal vezetője.

„A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal az elmúlt években komoly eredményeket ért el. A Kormányhivatal kiváló kapcsolatot ápol Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatával. A Modern Városok Program és a Magyar Falu Program keretében sok fejlesztés megvalósult az országban, így Sopron térségében is. A kormányablakokban modern, jól felszerelt informatikai rendszerek várják az ügyfeleket. Az ügyfelek ma már számtalan ügytípust online formában intézhetnek. A közigazgatás az elmúlt tíz évben jelentős átalakuláson ment végbe" – mondta dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára. 


fotó: Griechisch Tamás

„A Megyeháza ikonikus épületének külső része a város kivitelezésében néhány évvel ezelőtt megvalósult. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalnak köszönhetően az épület belső felújítására is sor került. A kormányablakok jól felszereltségének köszönhetően az ügyintézés gyorsabbá és kényelmesebbé vált a lakosság számára” – hangsúlyozta Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője. 


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Farkas Ciprián kiemelte: Sopron az elmúlt évtizedben jelentős fejlődésen ment keresztül. Sopron polgármestere hozzátette: a magyar kormány elismeri és megbecsüli a közigazgatásban dolgozók munkáját. 

Az eseményen megköszönték a hamarosan nyugdíjba vonuló dr. Berkesné dr. Ács Gabriella járási tisztifőorvos évtizedes munkáját


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek