| 2022. február. 25. | 1 perc olvasás

Megvannak az Euroliga-mérkőzések időpontjai!

Az Euroliga -rájátszás miatt borult a Sopron Basket menetrendje az elkövetkező hetekre, miután az Euroliga-negyeddöntő miatt a DVTK és a Szekszárd elleni bajnoki mérkőzéseik játéknapja is megváltozik.

A ZVVZ USK Prága elleni negyeddöntő párharc az egyik fél két győzelméig tart. A sorozat március 8-án, kedden indul Sopronban. A második mérkőzést március 11-én, pénteken rendezik Prágában. Amennyiben harmadik mérkőzésre van szükség, az március 16-án, szerdán lesz a Novomatic Arénában. A soproni mérkőzések 18.15 órakor kezdődnek.

Az Euroliga-rájátszás miatt a Sopron Basket két bajnoki mérkőzését sem tudja az eredetileg kiírt időpontban megrendezni, de mindkét klubbal sikerült gyorsan megállapodniuk. Az ALUINVENT-DVTK elleni bajnoki előbbre kerül egy nappal. A találkozót március 4-én, pénteken 18 órakor rendezik meg. A bajnoki alapszakaszt záró Atomerőmű-KSC Szekszárd elleni összecsapás március 15-re kerül át, amennyiben az Euroliga-párharc két mérkőzés alatt véget ér. Amennyiben három mérkőzést vívnak a Prágával, abban az esetben március 19-én, szombaton fogadjuk hazai környezetben, 16.30 órától a szekszárdiakat, dupla mérkőzésen a Sopron KC csapatával. 

Fotó: Sopron Basket weboldala

Borítókép; FIBA.Basketball 

Legnépszerűbb cikkek