Megyei gyermekotthonok lakói ünnepelték a gyermeknapot

A megyei gyermekotthonok lakói élménydús találkozóval köszöntötték a nyarat az ágfalvi Vadon Lovasklub területén. A hagyományos gyereknapot csütörtökön sok-sok program színesítette: mindezzel lehetőséget teremtve a közösségépítésre.

Évről évre nagyon várják a kisebb-nagyobb gyerekek a gyermeknapi kavalkádot, amelyet idén az ágfalvi lovasklubban élvezhettek az otthonok lakói. A sokrétű programban szerepelt a honvédség szigete, ahol ügyességüket is kipróbálhatták a gyerekek, mindemellett hallgathattak zenét, kézműveskedtek, meseszigeten kalandozhattak, körhintázhattak és még sok-sok élményt élhettek át.

fotó:Máthé Alexandra

Az íjászatba is belekóstolhattak a vállalkozó kedvűek az Alpokalja Íjász Sportegyesület tagjainak segítségével. A kisebb-nagyobb gyerekek lelkesen próbálták ki a szép sportágat, mint ahogy az ügyességet remekül fejlesztő zsákdobáló ládát is. Nem csoda, ha a gyermekotthonok lakói tele voltak élményekkel. Nagy üstökben készült a finom gulyásleves ebédre, hogy aztán délután tovább folytatódjon a gazdag program. Az gyermeknap megvalósításához segítséget nyújtott  az Árvácska Alapítvány, a Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítvány, a Magyar Honvédség, a Rotaract Club Sopron, a Bringázz Sopron Egyesület, a Lions Club Sopron, valamint Martos Virág és Hargitai Gábor.

fotó:Máthé Alexandra
fotó:Máthé Alexandra
fotó:Máthé Alexandra
fotó:Máthé Alexandra
fotó:Máthé Alexandra
fotó:Máthé Alexandra
fotó:Máthé Alexandra

 

Címkék: gyermeknap

Legnépszerűbb cikkek