| 2021. január. 18. | 1 perc olvasás

Megyei rangadón győzött a Soproni Tigrisek csapata

Végig vezetve, mondhatni magabiztosan sikerült egy fontos győzelmet szereznie az NB2-es Tigrisek rutinos gárdájának január 15-én: Soproni Tigrisek - MOGAAC 91:79

Tették mindezt úgy, hogy mindenki játéklehetőséghez jutott, megszerezte első pontjait a felnőttek között az U18-as, rendkívül ügyesen és fegyelmezetten játszó Kiss András, és a Szlávik-dinasztia egyik fiatal tagja, Szlávik Gábor is, aki - nevének megfelelően - 2/2 triplát értékesített. Bemutatkozott továbbá egy új játékos, Farkas Gergő is csapatban.

Balogh Gergely, edző: 12 fős kerettel tudtunk nekiállni a merkőzésnek, úgyhogy volt lehetőség a rotációra. Mindenki hozzá tudott tenni valamit a győzelemhez. Az eddig betegséggel, sérüléssel küszködők is szép lassan bele lendülnek a játékba, a csapatjátékuk hétről hétre egyre javul. Gratulálok a srácoknak a mai kemény védekezéshez és látványos támadójátékhoz!

Következő mérkőzés:

Soproni Tigrisek - Celldömölki VSE 2021.01.19. (kedd) 20:00 Sopron-Belvárosi Sportcsarnok, amely a csapat Facebook oldalán élőben lesz látható!

Legnépszerűbb cikkek