| 2022. április. 22. | 1 perc olvasás

Megyénk vadászai vittek adományt a győri Petz Aladár Megyei Kórháznak

Tavaly decemberben tartották a hagyományos jótékonysági vadászatot. Az országos kezdeményezés célja a kórházak gyermekosztályainak támogatása. Az akcióhoz a Győr-Moson-Sopron megyei vadászok is csatlakoztak.

Az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. tavaly decemberben 27-én szervezte meg hagyományos rendezvényét. A szervezet 2013 óta rendez olyan eseményeket, amelyekkel a vadásztársadalom a magyar egészségügyet támogatja.

Az Országos Jótékonysági Vadászat által összegyűjtött adományokból a győri Petz Aladár Kórház Gyermekosztálya egy mintegy egymillió forint értékű gyermek betegfigyelő monitorral gazdagodott, amely a kardiológiai szakrendelésen segíti a dolgozók munkáját. Az eszköznek köszönhetően évente 2000 kisgyermek diagnózisa lesz pontosabb, egyszerűbb és stresszmentesebb, ami legtöbbször már út a gyorsabb gyógyulás felé.
fotó: Pálfalvi Edit Facebook oldala 
„Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei vadászok is hozzájárulhassanak a gyermekek ellátásához! Köszönjük mindenkinek, aki ezt a napot velünk töltötte, adományával a nemes célt támogatva! Hálásak vagyunk, hogy megrendezhettük ezt az eseményt és eljuttathattuk adományaitokat! A lehető legjobb helyre került! Ma azt is megtudtuk, hogy a tavaly ajándékozott kékfényű lámpa, amelyet a koraszülött ellátásban használnak egy éve, azonos idő alatt négyszer annyi kisgyermeket képes kezelni, mint korábbi társai. Ez azt jelenti, hogy az a kisbaba, akinek ilyen kezelésre volt szüksége, nem négy nappal később, hanem 18 órán belül megkaphatta az első sugárzást! Azt hiszem, ilyenekért érdemes összefogni! Köszönjük, hogy veletek együtt részt vehettünk benne! Idén december 27-én ismét találkozunk! Gyertek el minél többen, hogy megint valami jó lehessen a végeredmény!” - írta közösségi oldalán Pálfalvi Edit és Nagy Imre, a megyei vadászat szervezői.
fotó:ojv.hu

Borítókép; Pálfalvi Edit Facebook-oldala  

Legnépszerűbb cikkek