| 2019. október. 8. | 1 perc olvasás

Melyik a legmókásabb házi kedvenc a környéken? - Sok képpel!

Megtalálni a legviccesebb és legaranyosabb házi kedvencet ábrázoló képet – ez volt a célja a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesület vetélkedőjének, amelyet az Állatok Világnapja alkalmából rendeztek meg. A megmérettetés eredményhirdetése hétfőn volt.

- A játékkal azt szerettük volna felmérni, hogy azoknál, akik követik a közösségi oldalunkat milyen állatok vannak és milyen helyzetekbe kerülnek a közös életükben – emelte ki Tölli-Molnár Beáta, a Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesület elnöke. 

- Azt gondolom, sikerült egy-két nagyon jó képet készíteni, ami kifejezi, hogy az otthon tartott kedvencek inkább családtagok, mint háziállatok. Ez megnyugtató – fűzte hozzá.

​A felhívásra rengeteg kép érkezett rövid idő alatt – összesen 159. Ezeken (a teljesség igénye nélkül) kutya, macska, kaméleon vagy akár kecske egyaránt szerepelt. - Hogy mi az, ami minden képen megfigyelhető? A kedvencek és azok jó kedve. Csak akkor látni ilyesmit egy állaton, ha biztonságban érzi magát. Ez jó érzéssel tölt el minden állatszerető embert – világított rá az elnök.


A díjnyertes kép

A nyertes képet egyesületen belül szavazással választották ki. - Választásunk végül a Hantos Dóra által beküldött képre esett, neki ezúton is gratulálunk! Az ő képét, ami egy kistestű kutyust ábrázol betakarva, szájában egy zsebkendővel, az egyesületen belül Zsepibáránynak neveztük el – tudtuk meg Tölli-Molnár Beátától.

Az összes felvétel forrása: Nektek Ugatunk Állatvédő Egyesület Facebook-oldala

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek