| 2022. március. 6. | 1 perc olvasás

Mézeskalács szívek kerültek az ablakokba városszerte

Bálint-napról egészen virágvasárnapig tart a Pro Kultúra Sopron Mit szeretünk Sopronban című felhívása. A kampányon belül összesen 48 darab mézeskalács szívet raknak ki a város különböző pontjaiban egy-egy felirattal, melyen az olvasható, hogy mit kedvelnek az emberek a leghűségesebb városban.

Sopronban tavaly minden a hűségről szólt. Az emlékév munkatársai a népszavazás centenáriumi évében úgy döntöttek, elkészítik az akkori szavazóládák pontos mását és az emlékév során a kulturális rendezvényeken megkérik az embereket írják meg, hogy mit szeretnek Sopronban. Ezekből a hozzászólásokból a Pro Kultúra munkatársai kiválogatták a legkedvesebbeket, és mézeskalácsra írva több hónapon keresztül folyamatosan helyezik el ezeket az üzeneteket Sopron forgalmas helyein.

A Belvárosban már több üzletben, kirakatban is találkozhatunk a legkülönfélébb üzenetekkel, melyek dicsérik Sopron történelmi múltját a nevezetességeket, vagy az itt élők kedvességét. Április 10-ig hetente 6 szívet helyeznek ki a város különböző pontjain érdemes tehát nyitott szemmel járni, hol bukkan fel a következő édes üzenet.

Borítókép; Máthé Alexandra

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek