Mindent a kerékpározók biztonságáért!

Családi kerékpárbiztonsági napot szervez a Soproni Rendőrkapitányság. A biciklisek a kerékpározással kapcsolatos előadásokat hallgathatnak meg, valamint ingyenesen regisztrálhatnak a BIKESAFE rendszerbe, és különböző kerékpárbiztonsági felszereléseket vásárolhatnak a kiállítóktól.

A gyermekek egy KRESZ-pályán tesztelhetik tudásukat, és kipróbálhatják a „részeg” szemüveget is, amely az alkoholfogyasztás káros következményeire figyelmeztet. A KRESZ-vetélkedőn legjobb eredményt elérők ajándékot kapnak!

Az eseményen több előadást is meghallgathatnak az érdeklődők. Biciklizz biztonságosan! címmel Kovács Miklós r. alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője ad értékes tanácsokat. Mit tehetünk a kerékpártolvajok ellen? - erre a kérdésre Babelláné Lukács Katalin c. r. őrnagy, a Soproni Rendőrkapitányság kiemelt bűnmegelőzési főelőadója reagál. Emellett a kerékpárok védelméről is szó esik.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2021. szeptember 15. 24:00 óráig jelezze a [email protected] e-mail címen.

A rendezvény az aktuális járványügyi szabályok betartása mellett látogatható.

Legnépszerűbb cikkek