| 2021. április. 26. | 1 perc olvasás

Mintegy 20 négyzetméteren égett az aljnövényzet Ágfalván

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötven eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltóegységek. A tűzesetek és műszaki mentések során heten sérültek meg, egy ember pedig életét vesztette.

A soproni hivatásos tűzoltókat vasárnap délután Ágfalvára, a Völgyi út végére riasztották, ahol fenyőerdő aljnövényzete gyulladt meg mintegy húsz négyzetméteren. Az egység kiérkezése előtt az ott lakók elkezdték az oltást, a tűzoltók pedig megfékezték a lángokat. 

Összeütközött két személygépkocsi Und Fő terénél kedden délután. A sopronkövesdi hivatásos és a sopronhorpácsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők három embert szállítottak kórházba. 

Összeütközött két személyautó Kapuváron a Fő téren csütörtökön délután. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az egyik gépkocsit, valamint felitatták az útra kifolyt hűtővizet. Egy embert kórházba szállított a mentőszolgálat

Busszal ütközött össze egy személyautó hétfő reggel a 83-as főúton, Győrszemere térségében. A személygépkocsi sofőrje életét vesztette. A balesethez a győri hivatásos és a győrszemerei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanított a járműveket, majd a baleset áldozatát feszítő-vágóberendezés segítségével emelték ki az autóból. 

Tűz keletkezett egy háromszintes családi ház pincéjében, Győrújbaráton, az Arany János utcában szerda délután. Tűzifa és hungarocell égett az egyik helyiségben mintegy két négyzetméteren. A győri hivatásos és a győrújbaráti önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat, és kihoztak egy gázpalackot, amelyet nem ért hőhatás, majd átszellőztették az épületet.  

Árokba hajtott egy gépkocsi a 81-es főút 74-es kilométerszelvényénél, Töltéstava térségében szombaton délelőtt. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt az érintett útszakaszon. A mentők egy embert kórházba szállítottak. 

Borítókép; pixabay

Legnépszerűbb cikkek