| 2021. február. 12. | 1 perc olvasás

Mit tegyenek az idősek, ha nem kaptak oltási levelet?

Ha a 60 év felettiek közül valaki nem kapta meg Müller Cecília országos tiszti főorvos levelét, illetve az ahhoz csatolt oltási regisztrációs ívet, és postai úton szeretne jelentkezni az oltásra, akkor természetesen van lehetősége újra igényelni. Emellett alternatív megoldásként továbbra is fennáll az online regisztráció, melyet bárki elvégezhet.

Kérem, hogy többször is tekintsék meg a vakcinainfo.gov.hu, illetve a koronavirus.gov.hu weboldalakat, mert ezeket folyamatosan frissítjük. A különböző célcsoportok esetében a gyakran feltett kérdésekre találnak itt válaszokat – közölte Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online tájékoztatóján.
Ismertette, hogy a kormányoldalakon arra is adnak tájékoztatást, mi a teendő, ha az idősek közül valaki nem kapta meg az országos tisztifőorvos levelét, illetve az ahhoz csatolt oltási regisztrációs ívet. 

Azoknak a 60 éven felülieknek, akik postán szeretnének regisztrálni, vagy újra szeretnék igényelni az oltási regisztrációs ívet, az ehhez szükséges adatok és információk megtalálhatók a koronavirus.gov.hu honlapon.
Ezen kívül van egy másik lehetőség a levél újraküldésének kérésére. Ehhez a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságát szükséges felkeresni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefonszám:06-80-204-884, e-mail: [email protected].

Legnépszerűbb cikkek