| 2016. augusztus. 15. | 1 perc olvasás

MLSZ: Megkezdődött a bérletárusítás a hazai vb-selejtezőkre

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn megkezdte a bérletárusítást a szeptemberben rajtoló világbajnoki selejtezősorozat hazai mérkőzéseire.

"Az Európa-bajnokságon sikerrel szereplő válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, azonban a hazai vb-selejtezőknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak. Ennek ellenére a szövetség nem emeli a vb-selejtező mérkőzésekre szóló jegyek árait, sőt új kedvezményrendszert vezet be a nemzeti csapat mérkőzéseire" - olvasható az MLSZ honlapján.

A beszámoló szerint a kedvezményrendszer egyik elemeként a vb-selejtezőkre bérletet is válthatnak a szurkolók, amennyiben belépnek az MLSZ Szurkolói Klubjába. A bérletvásárlás egyik előnye, hogy azzal a szurkolók garantáltan ott lehetnek a válogatott valamennyi hazai vb-selejtezőjén, másrészt a bérletek az eredeti jegyárhoz képest 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

Szurkolók Sopronban a Várkerületen (2016)
Szurkolók Sopronban a Várkerületen (2016)
fotó: Leczovics Zsolt

A klubtagsághoz érvényes Futball- vagy klubkártyával lehet regisztrálni a Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon. ezt követően pedig megvásárolható a bérlet, amely - a jegyekhez hasonlóan, elhelyezkedéstől függően - több árkategóriában elérhetőek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Aki még nem rendelkezik Futball- vagy klubkártyával, a klubkartya.mlsz.hu oldalon igényelhet egyet.

A nyári Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyarok első vb-selejtezős mérkőzésüket a Feröer-szigeteken játsszák szeptember 6-án, míg hazai közönség előtt október 7-én, Svájc ellen lépnek pályára először. Utóbbi találkozóra szeptember 5-től lehet jegyet venni.

Legnépszerűbb cikkek