| 2020. november. 6. | 2 perc olvasás

Módosul a GYIK Rendezvényház programja

A tavaszi leállás után, 2020. szeptember 1-jén, újra kinyitotta kapuit a GYIK Rendezvényház, amelynek következtében hihetetlen gyorsasággal nőttek a rendezvények, a csoportok és a bérlők száma. A november 3-ai rendkívüli bejelentést követően bizonyossá vált, hogy szinte az összes nagyobb rendezvény elmarad vagy átkerül egy másik időpontra.

Októberben minket is megleptek azok a rég nem látott számadatok, amelyek a szeptemberi eredményeket fémjelezték. A világjárvány kellős közepén is tisztán látszott, hogy van igény a kultúrára.
Most újra térdre kényszerít minket a világjárvány, de nem adjuk fel - tájékoztatott közösségi oldalán a Gyík Rendezvényház.

A koronavírus okozta COVID-19 járvány veszélye nem szűnt meg, a járványügyi készültség ideje alatt - a vonatkozó jogszabályok betartásával - a GYIK Rendezvényház működésének minél biztonságosabbá tétele, valamint mindannyiunk egészségének óvása érdekében a szabályok fokozott betartására kérik a látogatókat.

  • A GYIK Rendezvényház területén zárt térben a Látogatók és a Ház munkatársai számára a szájmaszk használata kötelező!
  • A Ház dolgozói kötelesek figyelmeztetni azokat, akik egyáltalán nem vagy nem szabályosan (orrot és szájat eltakarva) hordják a maszkot. Aki a szabályokat megszegi, szabálysértést követ el és kivezethető
  • Az irodákban és az intézmény teljes területén az ügyintézések kapcsán az intézményt látogatók és a Ház munkatársai számára egyaránt kötelező a szájmaszk viselése.
  • A GYIK Rendezvényház teljes területén – lehetőség szerint - ügyeljenek az egymástól való, ajánlott (1,5m) védőtávolság megtartására!
  • A biztonság érdekében a főbejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, kérjük, szíveskedjenek használni!
  • Az intézményt csak tünet-és lázmentes, magát egészségesnek érző vendég látogathatja, veheti igénybe szolgáltatásait, vehet részt a rendezvényeken.
  • Az Intézményben terembérleti szolgáltatást igénybe vevők, civil szervezetek, közösségi csoportok vezetői felelősek az adott csoporton belül a kötelező szájmaszk használatáért és az aktuális járványügyi rendelkezések, szabályok betartásáért.

A koronavírus-járvány miatt a rendezvények időpontja a következőképpen módosul:

​Traccs Dr. Zacher Gáborral
Új időpont: 2021. április 8.
A szervezők tájékoztatása szerint az összes jegyvásárlónak október 26-án, e-amailben kiküldték az információkat.

Bödőcs Tibor előadása
Új időpont: 2021. április 24.
A megvásárolt helyre szóló jegyek azonos feltételekkel az új időpontra érvényesek. Amennyiben az új dátum nem megfelelő, kérjük, visszatérítési szándékukat e-mailben, az ügyfélszolgá[email protected] címen, illetve a helyszínen (GYIK Rendezvényház) legkésőbb 2020. november 30-ig jelezzék!

Bagdy Emőke előadása
Új időpont: 2021. május 7.
Bővebb tájékoztatás még nem érkezett a szervezőktől!

Csányi Sándor előadása
Bővebb tájékoztatás még nem érkezett a szervezőktől!

Kowalsky meg a Vega
Az online, elővételben megvásárolt belépők árát 2020. november 30-ig automatikusan visszautalják.

A GYIK Rendezvényház a hatályos jogszabályok betartásával, továbbra is üzemel. A csoportos foglalkozások megtartására továbbra is lehetőség van!

Legnépszerűbb cikkek