| 2021. február. 22. | 1 perc olvasás

Mosolyogva, gyógyultan távozott a kórházból a 83 éves Magdi néni

Levélben köszönte meg Czibula Imréné családja az orvosok és ápolók fáradozásait. A 83 éves hölgy január végén betegedett meg, légzési nehézségei voltak. Az első vizsgálatokat háziorvosuk dr. Freyler Erzsébet végezte, aki magas pulzus szám és szívritmuszavar miatt a kórházba irányította őket.

A sürgősségi osztályon azonnal CT-t és Covid tesztet is végeztek, és kiderült, nagy a baj. Kétoldali tüdőembóliával és koronavírus-fertőzéssel a hölgy a kórház Covid osztályára került, ahol oxigént és gyógyszeres kezelést kapott. A karanténidő letelte után a kardiológiai osztályon folytatódtak mindennapjai, újabb vizsgálatokkal és kezelésekkel. Rokonai nem látogathatták, csomagokat azonban lehetett neki beküldeni, és az éppen szolgálatban lévő kezelőorvosai is folyamatos és kielégítő tájékoztatást adtak állapotáról. Szerencsére az örök optimista és mindig mosolygós Magdi néni február 19-én, pénteken egészségesen, jó hangulatban térhetett haza a kórházból, családja legnagyobb örömére.

A család a következő levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz:

 

Háziorvosunknak, dr. Freyler Erzsébetnek és a Soproni Erzsébet Oktató Kórház minden dolgozójának hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni, hogy szeretett anyukánk, nagymamánk, dédimamánk, Czibula Imréné 83 évesen, kétoldali tüdőembóliával, COVID-19 fertőzéssel és erős szívritmuszavarral a minap gyógyultan és mosolyogva távozhatott az intézményből. Kivétel nélkül minden érintett szívét-lelkét kitette érte. Szakmailag és emberileg is maximális elismerésünk mindannyiuknak. Nagyon szépen köszönjük!

/ Czibula család /

Legnépszerűbb cikkek