| 2021. február. 1. | 1 perc olvasás

Motoros palánkokkal gazdagodtak a soproni iskolák

A Sopron Basket számára mindig is kiemelten fontos volt a soproni tanintézményekkel való együttműködés. A mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolatok keretében az iskolák sport célú eszközállományának bővítéséből és a tornatermek modernizálásából is kiveszi a részét a csapat.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által biztosított TAO program adta infrastrukturális fejlesztési lehetőségeknek köszönhetően a múlt héten a Német Nemzetiségi és a Lackner Kristóf Általános Iskola is teljesen új, a magasságát motorosan állítható kosárlabda palánk szerkezettel gazdagodott. Ennek köszönhetően az iskola tanulói, közte a népszerű előkészítő csoportokban kosarazó darazsak is, a korosztályuknak megfelelő magasságú palánkot használva sajátíthatják el a kosárlabda alapjait.


Fotó: Sopron Basket weboldala

"Remélhetőleg a koronavírus járvány miatt kialakult helyzet az előttünk álló időszakban javulni fog, és idővel lehetővé teszi számunkra, hogy foglalkozásaink keretében újra kisdarazsaink vidám hangjától és labda pattogtatástól legyenek hangosak az iskolák tornatermei" - közölte a Sopron Basket. 

Borítókép; Sopron Basket weboldala 

Legnépszerűbb cikkek