| 2020. január. 25. | 1 perc olvasás

Mozgalmas családi nap a jégpályán

A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség karöltve az országos szövetséggel és Sopron önkormányzatának támogatásával tartotta meg ismét a Családi Jeges Napot. A programmal a szervezők szeretnék elérni, hogy minél többen válasszanak szabadidejükben aktív kikapcsolódási lehetőséget, és a sporton keresztül tegyenek egészségükért.

Gyermekek szülőkkel és nagyszülőkkel közösen élvezték a jeget és a mozgást szombaton a Városi Műjégpályán a Családi Jeges Napon. Volt, aki most tanulta a jégen siklást és akadtak rutinos jégkorcsolyázók is a résztvevők között. A kicsik kötetlenül élvezhették a sportot, de aki szerette volna tesztelni tudását feladatokat is teljesíthetett.

- Ez a rendezvény szinte már hagyománynak mondható a városban, amiért köszönet illeti a kormányt, valamint a Magyar és a Soproni Szabadidősport Szövetséget is – mondta a rendezvényen Csiszár Szabolcs, Sopron alpolgármestere. - Szeretnénk minél több gyermekkel megszerettetni a korcsolyázást, és a felnőtteknek is alkalmat adni arra, hogy kipróbálják ezt a sportágat – tette hozzá.

- Mindenki, aki meglátogatott bennünket ezen a napon ingyen korcsolyázhatott, és arra is lehetőségünk volt, hogy az első 150 vendégnek ajándékkal kedveskedjünk - hangsúlyozta portálunknak Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke, aki kiemelte: idén 2-3 alkalommal fognak még szervezni családi napot a jégpályán, ahova minden érdeklődőt várnak.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek