| 2020. november. 13. | 2 perc olvasás

Mozi, Uszoda, Műjégpálya, Túrázás, OKJ-s képzések - Összefoglaló a legújabb intézkedésekről

November 11-én, éjféltől léptek érvénybe a a koronavírus-járvány második hulláma elleni legújabb korlátozó intézkedések. A korlátozásokkal kapcsolatos legfrissebb információkat gyűjtöttük össze egy csokorba.

Lővér uszoda:

A koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében hozott hatályos kormányrendeletnek megfelelően, a Lővér uszoda 2020. november 11-től zárva tart! A kormányrendelet értelmében az uszodák a versenyszerűen sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából látogathatóak.

Sopron Holding Zrt.

A járványhelyzet miatt a Vasárnapi Használtcikk Piac (Bolhapiac) november 15-től zárva tart!

Fertő-Hanság Nemzeti Park:

A járványügyi helyzettel kapcsolatban hozott intézkedéseknek megfelelően 2020.11.11-től a Fertő- Hanság Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyei, szálláshelyei zárva tartanak, továbbá a meghirdetett ökoturisztikai programok is elmaradnak. A szabadon látogatható tanösvények egyénileg, a járványügyi szabályok betartásával továbbra is felkereshetők.

A lászlómajori ajándékbolt nyitva tartása a következőképpen alakul:

kedd - péntek: 09:00-16:00

szombat: 08:00-16:00

Soproni Műjégpálya:

A rendkívüli intézkedések miatt előreláthatólag 30 napig nem lesz lehetőség szabadidős sporttevékenységre ide értve a közönségkorcsolyázást, iskolák látogatását, amatőr csapatsportot illetve bármiféle oktatást.

VLS Oktatási és Vizsgaközpont:

November 11-től digitális munkarend lép hatályba az intézményben. A rendelkezés  30 nap után, a jövőben megjelenő kormányrendelet tartalmától függően változhat! A tanfolyami beiratkozásokra továbbra is lehetőség van! 

A vírushelyzetre tekintettel az ügyfélfogadás jelenlegi rendje:

hétfő és péntek: 09.00-13.00 h.
kedd és csütörtök: 13.00-17.00 h.
szerda: ügyfélfogadás szünetel

Kérjük, hogy az ügyfélszolgálati térben egészségügyi okokból két főnél többen ne tartózkodjanak! Várakozni az iroda előterében vagy az iroda előtt az utcán lehet. Szájmaszk viselése kötelező. Higiéniés kézfertőtlenítésre az irodában kihelyezett fertőtlenítő folyadékokkal van lehetőség -áll a VLS Oktatási és Vizsgaközpont közleményében

 Cinema City Sopron:

A Cinema City hálózat mozijai, november 11-től, további értesítésig ideiglenesen bezárnak.

Az előzetesen megvásárolt, de felhasználásra nem került mozijegyek árát visszatérítik. A még érvényben lévő és fel nem használt ajándékjeggyel rendelkező nézők vouchereit a tavaszi eljáráshoz hasonlóan, az újranyitás napjától számított 6 hónappal automatikusan meghosszabbítják. 

Soproni Vándorok Túraegylet:

A kormányrendelet értelmében nem szervezhetünk sporteseményeket (például túraverseny, teljesítménytúra) és egyesületi rendezvényeket (pl. emléktúra, munkatúra, programsorozat, tábor stb.) sem, továbbá tilos nyilvános helyen csoportosulni, rendezvényt szervezni, azaz erdőn, mezőn sem túrázhatunk szervezetten, csoportosan!

Borítókép: pixabay 

Legnépszerűbb cikkek