| 2023. augusztus. 14. | 1 perc olvasás

Múltidéző ételek

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a hétvégén az Esterházy Barokk Ételfőző Versenyt Fertődön. A fesztivál célja a hagyományokhoz híven idén is a barokk kor ételkészítési hagyományainak, szokásainak felelevenítése volt.

A gasztrokulturális eseményen három kategóriában mérhették össze főzőtudásukat a résztvevők. A szervezők célkitűzése az idén is az volt, hogy a korabeli időutazás alkalmából megidézzék a 17. század szellemének ízvilágát, szokásait, pompáját.
 

Fotó: Szalay Károly

A látogatóknak az ételek kóstolása mellett számos keretprogrammal is szolgáltak a szervezők. 
 

Fotó: Szalay Károly

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek