Nagy show-ra készül a Dirty LED Light Crew!

Péntek este a "Csak show és más semmi" című showműsorban láthatta a csapatot ismét az ország. Horváth Zoltán vezető, az ötletek megálmodója elmondta: nagyon sok újdonság volt a produkcióban.

- A csapat bemutatásával kezdeném, ebben volt az első nagy válzotás. A csapattagok (Horváth Kata, Lendvay Dorina, Tomasits Kíra, Horváth Cintia, Bereczky Adrienn, Vissi Klaudia, Brieber Patrícia, Németh László) valamint nagy örömömre két vendég művész, Radványi Bianka, és Kelemen Szabrina a Fitt Max Mozgáscentrum oktatói karikatánncal járultak hozzá, hogy a műsor egy egész legyen, nélkülük nem lett volna tökéletes- mondta Horváth Zoltán.

Most elöször, teljes fényben Farkas Petra többszörös Világbajnok gyermek versenyzőnk is szerepet kapott, így egy picit a tiszta sötétségbe fényt is hoztunk. - részletezte tovább a Dirty LED Light Crew vezetője - Jövő hétre tartogatunk még nagy meglepetéseket, már vasárnap kezdjük is a munkát Vastag Csabával és Tatár Csillával. Nagyon hosszú hetünk lesz, reméljük tetszeni fog minden  nézőnek,  akik támogatják is majd a soproni nagy csapatot. 

A produkciót ITT megtekintheti.

Legnépszerűbb cikkek