| 2021. augusztus. 7. | 1 perc olvasás

Nagy siker volt a nyáresti szabadtéri mozi a Jereván lakótelepen

Vidám estét szerzett közönségének és nagy sikert aratott a Made in Hungária film a soproni Jereván lakótelepen rendezett nyáresti szabadtéri filmvetítésen.

A Jereván lakótelep szolgáltatóháza belső terei kiváló közösségi rendezvényhelyszínnek bizonyultak eddig is, a nyáresti mozi pedig nagyon népszerű volt ez alkalommal is – mondta el Tóth Éva, a szervező,  Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke. A mára már klasszikusnak számító zenés-táncos vígjáték és filmmusical „kerti moziként” egyébként hatásában is különleges élmény az erre a célra kiváló helyszínen.

A sikeres oltási programot követően, – amint a járványhelyzet megengedte és lehetővé vált,– beindult a közösségi élet a Jereván lakótelepen: városrész-ismereti séta, szabadtéri fotókiállítás és néptánc, szabadtéri fúvószene, templomi koncert váltotta egymást, miközben véradást is szervezett a részönkormányzat a Vöröskereszttel közösen. A sikeres rendezvények egyik titka, hogy közösség közösségre talál minden alkalommal, hogy a helyi civil közösségek, intézmények, vállalkozások egyaránt partnerek mindig vagy éppen ötletadók, esetenként társszervezők – mondta Tóth Éva. A szórakoztató nyáresti programon résztvett Magas Ádám önkormányzati képviselő is. 


fotó: Griechisch Tamás

Augusztus 13-án, pénteken, 20.30 órakor a közkedvelt RETRO Sopron 20. századi iparsztori vetítését tartják, amelynek szakavatott előadója Bolodár Zoltán, a Soproni Múzeum fotóarchívumának vezetője lesz. Az eseményt a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett szervezik. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek