| 2024. április. 12. | 1 perc olvasás

Nagyléptékű fejlesztés a Hotel Sopron konyháján

Sopronban számos turisztikai célú fejlesztés is megvalósul, ilyen az a konyhafelújítás is, ami a Hotel Sopronban történt meg. Komoly előrelépést jelent például a konyhában elhelyezett 3 db hűtött munkaasztal is. Mindezek a korszerűsítések hozzájárulnak a vendégek színvonalas kiszolgálásához, és a konyha sikeres működéséhez is.

Az átadó ünnepségen dr. Farkas Ciprián polgármester elmondta:

Az elmúlt öt esztendő, a mögöttünk lévő önkormányzati ciklus a fejlődésről szólt Sopron életében. Üdvözlünk minden olyan egyéb fejlesztést is, amely nem eredendően az önkormányzat által valósul meg, vagy tőle indul, azonban emeli a városnak a színvonalát és az értékét. A GYSEV Zrt. mindig jó partnere volt Sopronnak: adót fizet, és munkahelyeket teremt soproni polgároknak, ezáltal a családok megélhetését biztosítja. És bizony a turizmusban is szerepe van, hiszen a Hotel Sopronnak az üzemeltetője, és most egy új konyhát adnak át, amely jelentős áldozatvállalás árán tudott megvalósulni. Ez emeli a Hotel Sopron színvonalát, és Sopron színvonalát is, hiszen az ide látogató turisták, úgy hiszem, még nagyobb élménnyel gazdagodnak, és aztán majd ennél biztosabb, hogy vissza is jönnek hozzánk. Hajrá Sopron!
Fotó: Griechish Tamás

Szarjas Tímea, a Hotel Sopron vezetője kiemelte:

Egy rég várt projektet tudtunk most átadni. Nagyon fontos volt számunkra, hogy olyan konyhát teremtsünk meg, ami segíti ennek az étteremnek a népszerűsítését. Most nagyobb hangsúlyt kapnak majd az energiamegtakarítást jelentő beruházások, így a következő projektünk egy parkoló építése lesz, ami fedett, annak a tetején pedig napelem lesz, így majd az energiát próbáljuk visszanyerni.

Az átadó ünnepségen részt vett dr. Perényi János, a GYSEV elnöke, valamint Kövesdi Szilárd István vezérigazgató is.

Fotó: Griechish Tamás

A konyha új burkolatot kapott: mind a padozat, mind a falak. Új vízelvezetési rendszert alakítottak ki a könnyebb tisztántartás érdekében, a konyha alaprajzát teljesen megváltoztatták, és a mai kihívásoknak megfelelően alakították ki a háttértárolókat, a fagyasztókat és a hűtőkamrákat. A felújítás során a konyha új világítást kapott, valamint  a gépállományt is fejlesztették.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek