| 2024. április. 24. | 1 perc olvasás

Nagyszabású fejlesztések valósultak meg Fertőszentmiklóson

Mintegy 70 millió forintos forrásból valósultak meg fejlesztések Fertőszentmiklóson. A projekt keretében a Bezerédj Amália Óvoda és Bölcsőde egy 25 fős csoportszobával, közlekedő-gyermeköltöztetővel és mosdóval is bővült.

Egy nap alatt öt beruházást is átadtak Fertőszentmiklóson. A kormány támogatásával megvalósult projekt keretében az idősek nappali ellátását, illetve a család- és gyermekjóléti szolgálatot ellátó intézményt is fejlesztették, valamint felújították a gyűjtőutat, és közvilágítást építettek ki. 

fotó: Barcza Attila Facebook oldala

Az eseményen Sopron és térsége országgyűlési képviselője köszönetét fejezte ki a magyar kormánynak, amiért az elmúlt években a kistelepülések fejlesztésére is kiemelt figyelmet fordított. Barcza Attila hozzátette, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően korszerűbb és komfortosabb szolgáltatásokat vehetnek igénybe a Fertőszentmiklóson élő polgárok. 

fotó: Barcza Attila Facebook oldala
Számos programot indítottunk az elmúlt években, melyek célja a kistelepülések szolgáltatásinak a fejlesztése. A magyar kormány támogatásával Fertőszentmiklóson is számos fejlesztés valósult meg az elmúlt időszakban. Megtörtént a település óvodáinak a korszerűsítése, ennek eredményeként 25 kisgyermek számára biztosítunk új férőhelyet. Ezenkívül infrastrukturális fejlesztések is megvalósultak a városban, de a Gondozási Központ bővítését is végrehajtottuk

– hangsúlyozta Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke.      

fotó: Barcza Attila Facebook oldala
Az elmúlt években kiemelt célunk volt az intézményhálózat fejlesztése. Többek között az óvodáink és az idősek otthona fejlesztése is megvalósult. A beruházásnak köszönhetően rugalmasabban és hatékonyabban tudják ellátni feladataikat a szakemberek. Ezenkívül megvalósult a közterületek, valamint a közvilágítás fejlesztése, mely fokozza az itt élők biztonságérzetét, és csökkenti a balesetek kialakulásának esélyét

- mondta el portálunk kérdésére Horváth Tibor, Fertőszentmiklós polgármestere.   

fotó: Barcza Attila Facebook oldala
fotó: Barcza Attila Facebook oldala

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek