| 2020. július. 2. | 1 perc olvasás

Napközis táborok Eszterháza barokk-rokokó környezetében

A fertődi Esterházy-kastély nyári napközis táborokat hirdet júliusban a nyári szünet idejére.

A táborok alatt csapatépítő játékokon, kosztümös kastélylátogatáson, levendulaszüreten, gyógynövény túrán, rózsakerti sétán, kézműves foglalkozáson, körpanorámás vetítésen, kalandtúrán, filmvetítésen, vonatozáson, kiránduláson vehetnek részt, valamint gyertyát készíthetnek és az íjászatot is kipróbálhatják.

2020. július 13-16. (hétfő-csütörtök) között 9.00-16.00 óráig Élet a Pál-majorban elnevezéssel szervezik a tábort. Részvételi díj: 26.000 Ft, jelentkezni 2020. július 8-ig (szerdáig) lehet  a [email protected] [email protected] email címen. A résztvevők számára az ebéd biztosított.

2020. július 27-30. (hétfő-csütörtök) 9.00-16.00 óra között a Műkincsvadászat elnevezésű tábor alatt a táborozók többek között a régészettel és a műtárgyvédelemmel ismerkedhetnek meg más, számos izgalmas program mellett. Részvételi díj: 25.000 Ft, jelentkezni 2020.július 20-i (hétfőig) lehet a [email protected] [email protected] email címen. A résztvevők számára az ebéd biztosított.

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják. Az eszterházai táborok a csodálatos barokk-rokokó kastélykörnyezetben kínálnak feledhetetlen élményteli programokat a gyermekeknek.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek