| 2018. március. 23. | 1 perc olvasás

NAV: Nyílt nap az ügyfélkapu jegyében

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a munkáltatóktól, kifizetőktől érkezett adatok alapján idén is külön kérés nélkül elkészítette mindenkinek – aki nem egyéni vállalkozó – a személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. Akinek még nincs, annak érdemes megfontolnia az ügyfélkapunyitást, hogy segítségével online elérje az adóbevallási tervezetét, és a személyi jövedelemadó 1+1%-áról is néhány kattintással tudjon nyilatkozni.

Az elkészült tervezetek elérése ügyfélkapuval egyszerűbb és kényelmesebb, ezért 2018. március 27-én, kedden a Győr, Szent István út 15-17., a Sopron, Kis János utca 4. és a Mosonmagyaróvár, Deák Ferenc tér 1. szám alatti ügyfélszolgálatokon a rendes nyitvatartási időt követően, délután is várják a NAV munkatársai 13:30-tól 15:30-ig azokat, akik az adóbevallási tervezetük eléréséhez ügyfélkaput nyitnának, illetve van ügyfélkapujuk, de segítséget, tájékoztatást kérnének a NAV által készített tervezetükkel kapcsolatban.

Az ügyfélkapu-regisztráció mindössze néhány percig tart, és csak személyazonosító igazolványra (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) és aktív e-mail címre van szükség hozzá.

Az ügyfélszolgálatok általános nyitvatartási rendje elérhető a NAV honlapján (www.nav.gov.hu).

Címkék: adó

Legnépszerűbb cikkek