| 2020. szeptember. 29. | 1 perc olvasás

Négy településen pótolják a vízmérők leolvasását

A Soproni Vízmű Zrt. tájékoztatása szerint 2020. októberben négy településen az alábbi időszakokban várható a COVID-19 vírus okozta járványügyi helyzet miatt elmaradt áprilisi és májusi vízmérő-leolvasások pótlása.

Chernelházadamonya                         október 2-10.

Hegykő                                                október 1-15.

Nagycenk                                             október 4-18.

Répceszentgyörgy                              október 1-9.

A társaság 2020. július 1-től a vízmérő-leolvasást, vízmérőcserét, mellékmérő-felszerelést és Vipak-pótlást korlátozás nélkül végzi.

Kérik, hogy segítsék munkájukat azzal, hogy a leolvasók által kihelyezett értesítőkön található telefonszámon a fenti időszakokban diktálják be mellékvízmérőjük mérőállását. Amennyiben a leolvasó nem elérhető úgy forduljanak az ügyfélszolgálatához, vagy egyszeri regisztrációt követően az online mérőállás-bejelentés felületet is igénybe vehetik.

A Soproni Vízmű tájékoztatása szerint: "Amennyiben a leolvasás sikertelen, és nem érkezik közölt mérőállás sem, akkor a felhasználási helyre továbbra is részszámla kerül kiállításra, a minimum számlaérték figyelembevétele mellett. Részszámla csak abban az esetben kerül kiállításra, ha az abban szereplő átalányok összevont összege általános forgalmi adó nélkül meghaladja a 3.600 Ft-ot, kivéve elektronikus számla illetve locsolómérős kapcsolat esetében."

Legnépszerűbb cikkek