| 2021. szeptember. 15. | 1 perc olvasás

Négyszeres soproni siker Londonban

Az Academy of Chocolate Awards 2021-es versenyében a bean-to-bar kategóriában a Harrer Csokoládéműhely 4 csokoládéja is díjat nyert.

A Harrer család a bean to bar (szelet) kategóriában 4 csokoládéval is díjat nyert. A legjobbaknak járó aranyérmet kétfajta Harrer csokoládé érdemelte ki:

Aranyat nyert a 70%-os tanzániai étcsokoládé, melyet timúr borssal fűszereztek. A különleges desszertet Karl Harrer kifejezetten az encsi Anyukám Mondta Étteremnek készítette és dedikálta. A másik arany díjat a kápia paprikás fehércsoki kapta, melyben GaBko Chili adja az enyhe csípős ízt.   

A Harrer Csokoládéműhely további két bronzéremmel is gazdagodott a világversenyen. Díjat kapott a  kukoricás fehércsoki, valamint a 62%-os perui Chuncho tejcsokoládé, amelyet a Harrer cukrászdinasztia egy most bevezetett, új termőterület-partner kakaójából alkotott.

Borítókép; Harrer Chocolat Facebook oldala 

Legnépszerűbb cikkek