| 2020. június. 17. | 1 perc olvasás

Nem adott elsőbbséget a sofőr, elgázolta a kerékpárost Csornán

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Csornán, a Szent István téren, 2020. június 16-án 15 órakor. Egy 34 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival a Laky Demeter utca irányába. Haladása során az Árpád utca és a Laky Demeter utca kereszteződésébe behajtva - a jelzőtábla utasítása ellenére - nem biztosított elsőbbséget az Árpád utca felől érkező kerékpárosnak. A kétkerekű az autónak ütközött és a biciklis az úttestre zuhant. A baleset során a kerékpáros megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A szolgálatot ellátó állomány összesen tizenegy embert fogott el, ebből hármat bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, míg hármat azért, mert velük szemben körözés volt érvényben.

Az egyenruhások 501 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során két járművezetőnél jelzett pozitív értéket a műszer.

Legnépszerűbb cikkek