| 2018. június. 30. | 2 perc olvasás

Nem csak egy újabb motorszalon, hanem egy életérzést is kínáló kereskedés nyílt Sopronban

Szombaton Sopronban nyílt meg Magyarország harmadik hivatalos Harley Davidson kereskedése és szervize, amelyben egy DINERS jellegű kávézó is várja azokat, akik útjuk során egy frissítő mellett egy kicsit megpihennének.

A Győri úton nyílt motorszalon hivatalos megnyitóján a márkakereskedést üzemeltető vállalkozás tulajdonosa Andreas Breimaier valamint Dr. Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város tanácsnoka köszöntötte a megjelenteket, amely esemény igazán jó hangulatban, a helyi motorosok és érdeklődők mellett a szomszédos Ausztriából érkező motoros csapatok részvétele mellett zajlott. 

Andreas Breimaier tulajdonos köszöntőjében elmondta, hogy egy nagy álmuk vált valóra azzal, hogy a Harley Davidson szalon a Leghűségesebb városban nyílhatott meg, amely tulajdonképpen egy baráti társaság összefogásának is az eredménye.  Sopron egy gyors ütemben fejlődő és történelmi eseményekben is gazdag város, amelyben meglátása szerint az 1903-ban alapított Harley Davidson márkakereskedésnek is helye van. Egy sikeres városnak és egy tradicionálisan -  a mai napig is sikeres - motorkerékpárokat gyártó és forgalmazó vállalkozás közös együttműkődése szinte a garancia a sikerre. 

Dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok örömmel üdvözölte a Harley Davidsont illetve az üzemeltető vállalkozást Sopronban, amely a kereskedés, mint üzleti modell mellett egy olyan életérzést is meghonosít a régiónkban, amelyet csak a Harley Davidson márka rajongói és használói ismernek.  A város nevében nagy szeretettel köszöntötte a világmárkát a Leghűségesebb városban - amely nem mellesleg alapos körültekintés mellett választ márkakereskedésének helyszínt. Sok sikert, gyümölcsöző helyi üzleteket kívánt, a résztvevő motorosoknak pedig nagy választékot, a közlekedésben pedig széles utat. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek