Nem csak egy újabb motorszalon, hanem egy életérzést is kínáló kereskedés nyílt Sopronban

  2018. június 30. - www.sopronmedia.hu

Szombaton Sopronban nyílt meg Magyarország harmadik hivatalos Harley Davidson kereskedése és szervize, amelyben egy DINERS jellegű kávézó is várja azokat, akik útjuk során egy frissítő mellett egy kicsit megpihennének.

A Győri úton nyílt motorszalon hivatalos megnyitóján a márkakereskedést üzemeltető vállalkozás tulajdonosa Andreas Breimaier valamint Dr. Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város tanácsnoka köszöntötte a megjelenteket, amely esemény igazán jó hangulatban, a helyi motorosok és érdeklődők mellett a szomszédos Ausztriából érkező motoros csapatok részvétele mellett zajlott. 

Andreas Breimaier tulajdonos köszöntőjében elmondta, hogy egy nagy álmuk vált valóra azzal, hogy a Harley Davidson szalon a Leghűségesebb városban nyílhatott meg, amely tulajdonképpen egy baráti társaság összefogásának is az eredménye.  Sopron egy gyors ütemben fejlődő és történelmi eseményekben is gazdag város, amelyben meglátása szerint az 1903-ban alapított Harley Davidson márkakereskedésnek is helye van. Egy sikeres városnak és egy tradicionálisan -  a mai napig is sikeres - motorkerékpárokat gyártó és forgalmazó vállalkozás közös együttműkődése szinte a garancia a sikerre. 

Dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok örömmel üdvözölte a Harley Davidsont illetve az üzemeltető vállalkozást Sopronban, amely a kereskedés, mint üzleti modell mellett egy olyan életérzést is meghonosít a régiónkban, amelyet csak a Harley Davidson márka rajongói és használói ismernek.  A város nevében nagy szeretettel köszöntötte a világmárkát a Leghűségesebb városban - amely nem mellesleg alapos körültekintés mellett választ márkakereskedésének helyszínt. Sok sikert, gyümölcsöző helyi üzleteket kívánt, a résztvevő motorosoknak pedig nagy választékot, a közlekedésben pedig széles utat. 

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Kérem, várjon... Kérem, várjon...