| 2022. december. 2. | 1 perc olvasás

Nem fürödni járt a tóhoz

A csornai rendőrök befejezték a 26 éves fiatalemberrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy kavicsbányató szomszédságában hozta létre és ápolta kannabiszültetvényét.

A rendőrségre 2022. június 8-án 22 óra körül érkezett bejelentés, hogy Jobaháza külterületén, egy bányató közelében cserepekbe, valamint a szabad földbe ültetett vadkendernek látszó növénykultúrát talált a telefonáló. A szabadban lévő növényeket egy fiatalember éppen öntözte. A helyszínre érkező rendőrök a növények gondozóját igazoltatták, aki elmondta, hogy az indiai vadkenderültetvény 29 tőből áll, amelyet ő hozott létre és ápolt.

A járőrök a 26 éves jobaházi lakost elfogták, a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben a nyomozók drogtesztet végeztek, amely pozitív eredményt mutatott. A fiatalembert a rendőrök kábítószer birtoklása bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a jobaházi férfival szemben indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győri Járási Ügyészségnek megküldte.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek