| 2019. június. 20. | 1 perc olvasás

Nemzetközi Jóganapot tartottak az Erzsébet kertben

Az előző évek nagy sikerű rendezvényei után ismét várta az érdeklődőket a Nemzetközi Jóganap Sopronban, Wollaston Erika és Jahn Krisztina jógaoktatók szervezésében, Sopron Önkormányzatának, az Indiai Nagykövetségnek és szponzorok támogatásának köszönhetően.

-Ezekben a napokban egymásba érnek a jobbnál jobb rendezvények Sopronban - ezt Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok mondta a rendezvény megnyitóján. - A Várkerületen is nagysikerű zenei rendezvényeket tartanak, valamint a sportprogramok is sikeresek és a Barlangszínházban is a zenei élet nagyjai adják egymás kezébe a kilincset. Lehet látni, hogy van egy kulturális forgatag a városban. Ez jó, ennek örülni kell! Meg vagyok róla győződve, hogy ez a mai esemény egy üde színfolt ebben a forgatagban, hiszen a jóga által elérhető elcsendesedés, a test és a lélek harmóniája, valamint az indiai kultúra misztikuma is megtalálta a helyét itt az Erzsébet kertben- emelte ki a tanácsnok.


fotó: Griechisch Tamás

A látványos késő délutáni programban, csütörtökön szerepelt tradicionális indiai tánc, közös jógagyakorlás, vezetett relaxáció, nyereményjáték és közös piknik indiai ételekkel.

Az esemény kettős alkalom volt, hiszen az 5. Nemzetközi Jóganap mellet a 4. Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztiválnak is otthont adott.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek