Népszerű volt a Pannon-Work Sopron Félmaraton

  2020. október 11. - www.sopronmedia.hu

Közel 150 indulóval zajlott le a Pannon-Work Sopron Félmaraton. A Városi stadionból indultak a futók, akik a belvárost is érintve értek célba. A nevezők több távon is indulhattak a vasárnapi versenyen.

A kicsit szomorkás, őszies idő ellenére is sokan rajthoz álltak a Pannon-Work Sopron Félmaratonon. Az eseményt május elsejére, hazán Európai Uniós csatlakozásának évfordulójára időzítették a szervezők, de a pandémia miatt tavasszal elhalasztották. Október 11-én azonban rajthoz álltak a profi és amatőr versenyzők.

fotó: Griechisch Tamás

A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség mindent elkövetett, hogy a versenyzők biztonságát garantálni tudják – mondta el a szervezet elnöke. Kósa István hozzátette, ez vonatkozott a világjárvány okozta kihívásokra és az útvonalon található kereszteződésekre is. A Soproni Rendőrkapitányság és a polgárőrség közösen dolgozott azért, hogy az autósokat megállítsák amíg a futók elhaladnak.

fotó: Griechisch Tamás

A rajtvonalhoz egyéniben 5-14-21 kilométeren is rajthoz állhattak a nevezők. A két és három fős csapatok 14 illetve 21 kilométeren indulhattak.

fotó: Griechisch Tamás

A dr. Farkas Ciprián polgármester, Csiszár Szabolcs alpolgármester és dr. Sárvári Szabolcs jegyző alkotta csapat is elindult a megmérettetésen.

fotó: Griechisch Tamás

Az eseményről készült képes beszámolónkat itt láthatják.

Kérem, várjon... Kérem, várjon...