| 2016. augusztus. 27. | 1 perc olvasás

Népszerű volt a Wosinski képzőművészeti tábor

A színek világában kalandozhattak az idei Wosinski képzőművészeti táborban résztvevő gyerekek, akiknek munkáiból egy kiállítás is nyílt.

Augusztus utolsó hetében vehettek részt a 6 és 14 év közötti gyermekek a nyári  Wosinski képzőművészeti táborban, ami a balfi részönkormányzat és a Pro Kultúra Sopron szervezésében valósulhatott meg.  A gyerekek megismerkedhettek különböző alkotói technikákkal, például akvarellel vagy akár a diópáccal is, de tetszés szerint választhattak a különböző kivitelezési eljárásokból illetve kombinálhatták is azokat.  

A tábor  komoly sikert könyvelhet el, hiszen rekord létszámú gyermek vett részt a foglalkozásokon, ahol a Süsü-illusztrációiról ismert László Maya grafikusművész és Rozmán Zoltán festőművész vezetett. A tábor központi helyszínének a balfi József Attila Művelődési Ház szolgált, de több kirándulás alkalmával a természetben is alkothattak a lúrkók. 

A tábor idején készült alkotásokból augusztus 26-án kiállítás is nyílt a balfi József Attila Művelődési Házban ami 2016. október 20-ig tekinthető meg és ahova sok szeretettel várják a látogatókat. 

 

Legnépszerűbb cikkek