| 2016. október. 5. | 1 perc olvasás

Népszerűek voltak az ingyenes séta programok

A Sopron Régió Turisztikai Központ 2016-ban már negyedik éve kínált ingyenes, garantált programokat a városba érkező vendégeknek és helyi lakóknak egyaránt.

A történelmi belvárosban és a Soproni-hegység erdejében vezetett sétákhoz május elejétől egészen szeptember végéig hetente három alkalommal csatlakozhattak a látogatók.

Az évről-évre növekvő érdeklődés a résztvevők számán és a visszatérő vendégek egyre nagyobb arányán is megmutatkozik: idén júliusban és augusztusban nem ritkán 40-50 fő is összegyűlt nemcsak a hétvégi, de a hétköznap délutáni időpontokon is. 

Az öt hónap alatt a kegyes időjárásnak is köszönhetően egyszer sem maradt el séta, melyen a kisgyermekes családoktól a középkorú vendégeken át, egészen a nyugdíjas korosztályig voltak résztvevők. Pozitív tapasztalat, hogy a látogatók – akik elsősorban Budapestről és környékéről, a Dél-Dunántúlról, valamint alföldi településekről érkeztek - 90%-a járt már Sopronban, ismételt városlátogatásuk során pedig gyakran hívják családtagjaikat, ismerőseiket az általuk már megkedvelt és ismét látogatott programra. 

A négy éve nagy sikernek és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ingyenes, garantált sétákra a jövő szezonban is számítani lehet!

Legnépszerűbb cikkek