| 2019. február. 21. | 1 perc olvasás

Nőnap Eszterházán: díjmenetes tárlatvezetések nőknek

A fertődi Esterházy-kastély 2019. március 8-án pénteken, stílszerűen az „Esterházy nők – az Esterházy család meghatározó nőalakjai” címmel tematikus tárlatvezetésekkel várja az érdeklődőket.

A tárlatvezetések a múzeum nyitva tartásához igazodva (09.00-17.00 óra között) a nemzetközi nőnap alkalmából a hölgy vendégek részére korosztálytól függetlenül díjmentesek.

Cégek számára színes nőnapi programokat ajánlanak!

11.00 és 13.00 órakor egyedülálló tematikus tárlatvezetést kínálnak, melynek témája az „Esterházy nők – az Esterházy család meghatározó nőalakjai”. A program végén a vendégeinknek ajándék csoportfotózással és ajándékkal készülnek. A programok kedvezményes ára: 1.000 Ft/fő.

A csoport létszáma maximum 25 fő, a program előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni az [email protected] e-mail címen lehet, kapcsolattartó, elérhetőség és létszám megadásával.

Nőnap alkalmából ajánlják az egyik legmaradandóbb élményt: a koncertélményt.

Március 8-án, a tavaszi koncert sorozat nyitányaként olyan legendás művészek adnak felejthetetlennek ígérkező koncertet a Marionettszínház színpadán, mint Frankl Péter, Perényi Miklós és Ittzés Gergely.

Kedvezményes jegyelővétel február 22-ig, 20% kedvezménnyel 4000 Forint, normál jegyár 5000 Forint.

Részletes program: www.eszterhaza.hu/programok

Legnépszerűbb cikkek