Nyárbúcsúztató családi nap a Szent Margit-templomnál

A Szent Margit-templom Panoráma úti parkolójában tartották szombaton a második nyárbúcsúztató családi napot, melynek sztárvendége a BUDAPEST RAGTIME BAND volt. Az együttes vezetője Gayer Ferenc, aki Sopronból indulva csinált zenei karriert.

- Célunk volt, hogy építsük az egyházi és a lővereki közösséget a rendezvénysorozattal. Sokszínű programok valósulhattak meg, a gyereknek ugrálóvárral is készültünk, a felnőtteknek pedig zenés táncos alkalmat, valamint találkozót és gasztronómiai eseményt szerveztünk plébániai és pályázati forrásból - tudtuk meg Marics Istvántól az Árpádházi Szent Margit plébánia plébánosától.

A Lőveri Esték sorozat részeként megvalósult programon fellépett az MRLKlub, a Sopron Táncegyüttes, A Testvériség Néptáncegyüttes, Varga Gábor jazz-zongorista, Szupper Fanni és Marosszéki Tamás pedig operett és musical slágerekből adott elő válogatást.


fotó: Griechisch Tamás

A Budapest Ragtime Band koncertje előtt köszöntőt mondott dr. Farkas Ciprián polgármester, aki kiemelte, hogy a Lőveri esték rendezvénysorozat a városrész identitását erősítő program, ami a közösségnek szól - Most a koronavírus-járvány második hullámában különösen fontos, hogy ilyen alkalmakkor is vigyázzunk egymásra. Ezt kérem a soproniaktól, mert az ő egészségük a legfontosabb-mondta a polgármester. A megnyitón részt vett Abdai Zsolt önkormányzati képviselő is.


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek