| 2021. augusztus. 28. | 1 perc olvasás

Nyárbúcsúztató családi napot tartottak a Lőverekben

A Szent Margit-plébánia Panoráma úti parkolójában tartották szombaton a harmadik Nyárbúcsúztató lőveri családi napot. 17 órától ugrálóvár, lufihajtogatás, kreatív sarok, arcfestés, aszfaltrajzverseny várta a gyermekeket. Az elmúlt évekhez hasonlóan finom ételeket, italokat és süteményeket is kínáltak.

A programok között minden korosztály találhatott magának élményt nyújtó kikapcsolódási lehetőséget. A Szent Margit-plébánia és a Határok nélkül Alapítvány közös szervezésében megvalósuló programsorozat augusztus minden vasárnapján, Nyáresti dallamok névvel, zenei műsorral készül az érdeklődőknek - árulta el Abdai Zsolt önkormányzati képviselő. 


fotó: Griechisch Tamás

„Ezen események zárásaként egy nyárbúcsúztató családi napot tartottunk. Rendkívül összetartó a közösség, amelyben kiemelkedő szerepe van Marics István plébánosnak is. Számos önkéntes ténykedett ezúttal is azért, hogy mindenki jól szórakozzon – tette hozzá Abdai Zsolt.


fotó: Griechisch Tamás

„Erre a plébániára mindig jellemző volt, hogy összetartó hívek alkotják, ez dicséri elődjeim munkáját – árulta el Marics István plébános. „Az ember közösségi lény, ennek a legegyszerűbb megnyilatkozási formája a család, ahova születünk, ahol felnövünk."


fotó: Griechisch Tamás

„Ezen kívül létezik egy nagyobb család is, amit az egyház a plébániai közösségben él meg. A küldetés és a tanúságtétel nemcsak nekünk szól, hanem a vallásos közösségen kívül élőknek is. A családok találkozhatnak a templom falain kívül is, igazi közösségkovácsoló programként tekintünk erre a napra.”


fotó: Griechisch Tamás

17 órakor az MRL Klub showtáncbemutatója szórakoztatta a közönséget, 18 órától pedig a Migovics-Kónyai duó lépett fel, 19 órakor pedig a Renáta és Kónyai Tibor duó, majd nyolc órától a Budapest Ragtime Band muzsikája szólt.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek