| 2022. március. 23. | 1 perc olvasás

Nyári tábort szervez a Tanulmányi Erdőgazdaság az Erdő Házában

„Oktatással a természet oldalán.” A már megszokott mottóval hirdeti idei nyári táborát a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. Idén már az összes induló turnusnak az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont és Vadaspark ad otthont.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén négy turnussal várja a táborozni kívánó gyermekeket a Muck Endre Erdészeti Erdei Iskola. A júliusra és augusztusra meghirdetett napközis táborokra már most lehet jelentkezni.  A színvonalas családi programokhoz hasonlóan az erdei iskolai tábor célja az erdő, mint életközösség bemutatása, és azon túl a természetben töltött nyári szabadidő élményekben gazdag és hasznos eltöltése. - Héttől tizenhárom éves gyermekeknek hirdettük meg táborainkat, akik érdeklődnek az erdő élete iránt. A tavalyi évhez hasonlóan is kézműves foglalkozásokkal színesítjük a programot, valamint lesznek kutyás bemutatók, vadgazdálkodási bemutatók. A vadaspark ebben az évben már arra is ad lehetőséget, hogy a gyermekeket közelebb vigyük a jámborabb állatokhoz, bevonjuk őket az etetésbe. - mondta el dr. Takács Viktor, a Muck Endre Erdészeti Erdei Iskola vezetője. 

A táborral kapcsolatos részletes információkról valamint a jelentkezésről a TAEG Zrt. honlapján és Facebook oldalán olvashatnak bővebben. 

Borítókép: taegrt.hu

Legnépszerűbb cikkek