| 2023. január. 18. | 1 perc olvasás

Nyílt nap a Soproni Egyetemen

Nyílt napot tartottak szerdán a Soproni Egyetem karai. Az érdeklődő diákok az intézmény széles képzési palettájával és az általuk nyújtott lehetőségekkel is megismerkedhettek.

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar fontos szerepet tölt be a régió felsőoktatásának életében, hiszen az oktatáson túlmenően hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerével meghatározó kutatási és innovációs potenciált is jelent. Ezekkel is megismerkedhettek a diákok a nyílt napon.

A Közgazdaságtudományi Kart a kor kihívásaira válaszolva hozta létre az egyetem 2000-ben. A közgazdaságtudományi képzés azonban már ezt megelőzően, 1995-ben megindult, kezdetben levelező, majd nappali formában.  A diákok nemcsak ezekkel a történeti állomásokkal ismerkedhettek meg, de a felvételi eljárásban kialakult változásokról is tájékozódhattak.

fotó: Griechisch Tamás
A Soproni Egyetem szeptemberben induló képzéseire február 15-ig jelentkezhetnek a felvételizők. Az érdeklődők a duális képzésekkel, a felvételi rendszerben bekövetkezett változásokkal, a képzési palettával és a szakmai partnereinkkel is megismerkedhettek

– mondta prof. dr. Széles Zsuzsanna, a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának dékánja.

fotó: Griechisch Tamás

Január 18-án az egyetem mind a négy kara megmutathatta széles képzési kínálatát.

fotó: Griechisch Tamás

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek