| 2017. szeptember. 5. | 1 perc olvasás

Nyílt nap lesz a Soproni Petőfi Színházban

Ismét nyílt napot rendez a Soproni Petőfi Színház szeptember 16-án (szombaton) délelőtt tíz órától, amikor is a pincétől a padlásig bejárhatják a nézők a teátrumot.

A színházi nyílt nap keretében regisztrációk után lesz kulisszajárás Savanyu Gergellyel és Németh Ervinnel. Szerepel a programban jelmeztár-látogatás. Kicsik és nagyok betérhetnek a Kakaóbárba, Teaházba és a mesesarokba, ahol Molnár Anikó mesél. Farkas Tamás különleges színházi történetekkel szórakoztatja az érdeklődőket, a színészsimogatóban pedig készülhetnek közös képek a művészekkel. Aki szereti a könyveket annak nyújt kínálatot a Cédrus könyvkereskedés Tékája. A Sárdy énekiskolával ki lehet próbálni, milyen az, ha a dal valóban szárnyakat ad, miközben egy különleges tárlat is nyílik a teátrumban Szénási Ferenc és Para Pisti karikatúráiból Arcoskodás és Góbéságok címmel.

Az alkotásokat Mikó István Jászai-díjas színművész, a soproni színház örökös tagja ajánlja a látogatók figyelmébe. Ezt kiegészítve a Sopron Balett tagjai zsíros kenyérre és borkóstolásra invitálják a közönséget. Este hét órától pedig az elmúlt évad egyik legnagyobb sikerét, a My Fair Lady című musicalt tekinthetik meg a nézők.

Legnépszerűbb cikkek